fbpx

Tri karakteristikat kryesore që duhet t’i ketë vendi ku e blini banesën!

Të blerit banesë është një vendim i rëndësishëm jetësor dhe, si i tillë, sigurisht se duhet të mendohet pak më gjatë.

Kryesisht kur individët, çiftet apo familjarët janë duke kërkuar një vendbanim ideal, ata i analizojnë disa gjëra.

Gjelbërimi

Ne po jetojmë në një epokë ku ndotja e ajrit është bërë problem, e ky problem është mjaft i theksuar në Kosovë.

Prandaj, kur kërkohet vendbanimi ideal për të jetuar, një pjesë e madhe e njerëzve interesohen se a ka gjelbërim kompleksi banesor, sepse dihet që gjelbërimi ndikon në pastrimin e ajrit dhe në nivelet e mjaftueshme të oksigjenit.

Lokacioni

Nëse veç e keni gjetur një kompleks i cili posedon mjaftueshëm tarraca dhe hapësira të mëdha me gjelbërim, patjetër se këto mund të mos mjaftojnë që t’ju bindin ta blini banesën.

Normalisht se kompleksi banesor duhet ta ketë edhe një lokacion strategjik në mënyrë që të keni qasje të lehtë në qytet, në qendër, në shkollat e afërta, etj.

Prandaj, lokacioni mbetet po ashtu një prej karakteristikave kryesore që njerëzit e analizojnë para blerjes së banesës.

Siguria

Siguria është mbi të gjitha. Nëse veç jeni duke u shpërngulur me familje apo mendoni që të krijoni familje, sigurisht se dëshironi që fëmijët tuaj të rriten në një ambient të sigurt e të mbrojtur.

Siguria – në veçanti komplekset e pajisura me kamera – gjithmonë ndikojnë në vendimin për ta blerë një banesë.

Jeni të interesuar të blini banesë në Prishtinë dhe jeni duke e kërkuar kompleksin me këto karakteristika?

Nëse veç jeni në kërkim të një banese e cila i posedon 3 karakteristikat e sipërme, atëherë Linda Premium Residence që po jetësohet nga Al Trade Center është vendbanimi ideal për ju!

E pajisur me hapësira e tarraca të mëdha gjelbërimi, me lokacion tek “Prishtina e Re” dhe me kamera vëzhguese 24/7, Linda Premium Residence është vendi ku gjithsecili po dëshiron të jetojë.

Për të mos mjaftuar këto, Linda Premium Residence po ashtu posedon:

– Sistemin “Smart Home”
– Kopsht për fëmijë
– Fitnes
– Saunë & spa
– Pishinë
– Hapësira për komunitetin
– Barnatore e mjek të lagjes, etj.

Siç edhe mund ta shihni vet, blerja e një banese në Linda Premium Residence sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com

Compare listings

Compare