fbpx

Nga kopshti për fëmijë deri tek sistemi “Smart Home” – ky është kompleksi në Prishtinë me standarde evropiane

Në pjesën më të mirë të kryeqytetit, në zonën “Prshtina e Re” në Veternik, po ndërtohet kompleksi më madhështor në vendin tonë duke u siguruar që t’i ofrojë kushtet më të mira për banorët.

Bëhet fjalë për kompleksin afaristo-banesor Linda Premium Residence që po jetësohet nga Al Trade Center.

Ky kompleks në tërësi është projektuar që t’i përmbush të gjitha nevojat e banorëve, duke filluar nga ato elementaret si parkingu e siguria me kamera 24/7, e deri tek sistemi i avancuar teknologjik “Smart Home”.

Linda Premium Residence do të afrojë për banorët kopsht për fëmijë, mjek e barnatore të lagjes, restorant për të ngrënë afër e shumëçka tjetër.

Rëndësi i kushtohet edhe relaksimit, ku brenda kompleksit banorët do të kenë qasje në fitnes, pishinë, saunë edhe spa.

Pra, siç po e shihni, bëhet fjalë për një prej komplekseve më të mira në vendin tonë që i plotëson standardet më të larta evropiane.

Sa i përket sistemit “Smart Home”, në banesën tuaj në Linda Premium Residence ju mundeni ta kontrolloni ndriçimin e shumëçka përmes telefonit tuaj – kudo që ndodheni!

Siç edhe mund ta shihni vet, blerja e një banese në Linda Premium Residence sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777 info@altradecenter.com www.altradecenter.com

Nga kopshti për fëmijë deri tek sistemi “Smart Home” – ky është kompleksi në Prishtinë me standarde evropiane

Në pjesën më të mirë të kryeqytetit, në zonën “Prshtina e Re” në Veternik, po ndërtohet kompleksi më madhështor në vendin tonë duke u siguruar që t’i ofrojë kushtet më të mira për banorët.

Bëhet fjalë për kompleksin afaristo-banesor Linda Premium Residence që po jetësohet nga Al Trade Center.

Ky kompleks në tërësi është projektuar që t’i përmbush të gjitha nevojat e banorëve, duke filluar nga ato elementaret si parkingu e siguria me kamera 24/7, e deri tek sistemi i avancuar teknologjik “Smart Home”.

Linda Premium Residence do të afrojë për banorët kopsht për fëmijë, mjek e barnatore të lagjes, restorant për të ngrënë afër e shumëçka tjetër.

Rëndësi i kushtohet edhe relaksimit, ku brenda kompleksit banorët do të kenë qasje në fitnes, pishinë, saunë edhe spa.

Pra, siç po e shihni, bëhet fjalë për një prej komplekseve më të mira në vendin tonë që i plotëson standardet më të larta evropiane.

Sa i përket sistemit “Smart Home”, në banesën tuaj në Linda Premium Residence ju mundeni ta kontrolloni ndriçimin e shumëçka përmes telefonit tuaj – kudo që ndodheni!

Siç edhe mund ta shihni vet, blerja e një banese në Linda Premium Residence sigurisht sjell shumë e shumë përfitime e kushte të mira, prandaj mos hezitoni dhe kontaktoni në:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com

Compare listings

Compare