fbpx

Linda Premium Residence – kompleksi afaristo banesor me standardet evropiane të jetesës!

Çdo herë që flasim për një vendbanimin ideal për vete dhe familjen, sigurisht se i imagjinojmë kushtet që një vendbanim duhet t’i plotësojë për t’u konsideruar si ideal që të jetoni me familje apo të krijoni familje.

Krahasuar me të kaluarën, tani sot preferencat për një vendbanim ideal kanë ndryshuar tek njerëzit, pasi që sipas statistikave shumica po preferojnë vendbanime me shumë hapësirë të lira, me hapësira gjelbëruese dhe në përgjithësi me kushte më të mira të jetesës, ndërkaq në të kaluarën këto nuk kanë qenë një kriter edhe aq i fortë sa sot.

Për të pasur një shëndet sa më të mirë, njerëzit sot janë të fokusuar pas hapësirave gjelbëruese të cilat sigurojnë ajër të pastër dhe largim të stresit, prandaj edhe duan që vendbanimi i tyre të përfshijë hapësira të tilla.

Në Kosovë, Al Trade Center është duke e jetësuar kompleksin afaristo banesor Linda Premium Residence, me materiale të kualitetit më të lartë dhe i tërë fokusi është tek mirëqenia e banorëve.

Thënë më thjesht, në Linda Premium Residence të gjithë banorët do të kenë hapësira të shumta gjelbërimi, tarraca të mëdha dhe kushte shumë të mira të jetesës.

Ky kompleks është duke u realizuar asisoj që t’i përmbledh në një vend të gjitha kërkesat e banorëve, duke përfshirë:

– Mjekun e lagjes
– Barnatoren
– Sigurinë 24/7 me kamera
– Kopshtin për fëmijë
– Restorantin
– Parkingun e mjaftueshëm
– Fitnes, pishina, sauna & spa, etj.

Për më shumë informacione apo për të blerë një banesë tek Linda Premium Residence, kontaktoni:

0800 77 770 (pa pagesë), +383(0)49 606209 , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com
www.altradecenter.com

Compare listings

Compare