fbpx

Cima Construction

Cima Construction është kompani ndërtimore e themeluar në vitin 2009. Me një përvojë dhe staf të kualifikuar, kompania Cima renditet si një ndër kompanitë më të sukseshme në vend. Projektet të cilat i ka ndërtuar Kompania Cima nëpër Kosovë përfshijnë objekte të ndryshme si: Banesa Kolektive, Shtëpi Banimi, Ujësjellës dhe Kanalizime, Spitale dhe Ambulanca, Shkolla etj. Me një...

Linda Premium Residence – kompleksi afaristo banesor me standardet evropiane të jetesës!

Çdo herë që flasim për një vendbanimin ideal për vete dhe familjen, sigurisht se i imagjinojmë kushtet që një vendbanim duhet t’i plotësojë për t’u konsideruar si ideal që të jetoni me familje apo të krijoni familje. Krahasuar me të kaluarën, tani sot preferencat për një vendbanim ideal kanë ndryshuar tek njerëzit, pasi që sipas statistikave shumica po preferojnë vendbanime...

Royal Green Residence sjell lagjen me benefite të pafundme shëndetësore!

Duam të jetojmë diku ku kujdesi për shëndetin tonë është i dorës së parë dhe mundësia për qasje në këtë kujdes është sa më e lehtë. Royal Green Residence e ka bërë realitet këtë projeksion, duke bërë që të jetoni në një lagje benefitet shëndetësore të së cilës janë të pafundme. Me ajrin e pastër dhe kushtet higjienike të lagjes, ju do ta keni shëndetin mjaft të...

NLB Banka ju mundëson të blini banesë në kompleksin më modern të Prishtinës – Linda Premium Residence!

Të gjithë kemi dëgjuar për Linda Premium Residence – kompleksin afaristo banesor në zonën “Prishtina e Re”, që po jetësohet nga Al Trade Center me kushtet më moderne të mundshme në vendin tonë! Duke ofruar çdo gjë – nga sistemi “Smart Home”, pishina e sauna, e deri tek kopshti për fëmijë, Linda Premium Residence është bërë ëndërr e secilit për të jetuar! Pasi që...

Nga kopshti për fëmijë deri tek sistemi “Smart Home” – ky është kompleksi në Prishtinë me standarde evropiane

Në pjesën më të mirë të kryeqytetit, në zonën “Prshtina e Re” në Veternik, po ndërtohet kompleksi më madhështor në vendin tonë duke u siguruar që t’i ofrojë kushtet më të mira për banorët. Bëhet fjalë për kompleksin afaristo-banesor Linda Premium Residence që po jetësohet nga Al Trade Center. Ky kompleks në tërësi është projektuar që t’i përmbush të gjitha...

Skano QR Code dhe shikoni si dukeni produktet e Lutian Home në shtëpinë tuaj!

Si qendra më moderne e qeramikës dhe sanitarisë në Kosovë, e cila ofron një gamë të gjerë të produkteve kualitative e moderne, Lutian Home ka dëshmuarse është duke i ndjekur trendet më të fundit duke sjell në treg produktin e ri që u mundëson konsumatorëve t’i shohin pllakat, banjot dhe produktet tjera përmes realitetit virtual duke shkarkuar aplikacionin falas. Por, si funksionon...

Blini banesë në Linda Premium Residence dhe gëzoni këto kushte që ky kompleks jua ofron

Kompleksi afaristo banesor, Linda Premium Residence, që po jetësohet nga Al Trade Center, është popullarizuar gjithandej për shkak të standardeve të larta evropiane me të cilat po ndërtohet dhe për shkak të kushteve që i ofron. Duke u bërë vendi i ëndrrave ku gjithsecili dëshiron të jetojë me familje, blerja e banesës në Linda Premium Residence sigurisht se e ka një...

Si është të rritesh në shtëpi?

E dini sa shumë kam qejf të dëgjoj kur dikush shpalos tregime dhe kujtime të dashura nga fëmijëria, kujtime të shkëputura të shtëpisë në të cilën janë rritur… kujtimet e mia do të mbesin gjithmonë në memorien time sepse ne ishim një familje e madhe plot 8 anëtarë: unë, 2 motra, vëllai, babi – mami dhe gjyshi – gjyshja. Që nga fëmijëria gjithmonë kemi jetuar në shtëpi...

Compare listings

Compare