fbpx

Prishtina Real Estate

Rr. Luan Haradinaj H.21 Nr.1 Pristina

Property Types

  • 167% Apartment
  • -67% Other

Property Status

  • 167% For Sale
  • 100% For Rent
  • -167% Other

Property Cities

  • 167% Prishtinë
  • -67% Other

About Prishtina Real Estate

Bejmë ndërmjetësimin në shitblerjen dhe qiradhenien e : Trojeve, Lokaleve, Shtëpive, Banesave, Objekteve Afariste.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare