fbpx

Kompas Patundshmëri

Property Types

  • 13% Apartment
  • 5% Home
  • 3% Office
  • 79% Other

Property Status

  • 13% For Sale
  • 8% For Rent
  • 79% Other

Property Cities

  • 13% Prishtinë
  • 87% Other

About Kompas Patundshmëri

KOMPAS është kompani e përbërë nga nje staf profesional dhe me eksperience të cilët ofrojnë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive (Banesa, Shtepi, Lokale dhe Troje) Ofrojmë Banesat më të mira nga ndërtuesit më të mirë! 

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare