fbpx

Real Estate

Royal Green Residence sjell lagjen me benefite të pafundme shëndetësore!

Duam të jetojmë diku ku kujdesi për shëndetin tonë është i dorës së parë dhe mundësia për qasje në këtë kujdes është sa më e lehtë. Royal Green Residence e ka bërë realitet këtë projeksion, duke bërë që të jetoni në një lagje benefitet shëndetësore të së cilës janë të pafundme. Me ajrin e pastër dhe kushtet higjienike të lagjes, ju do ta keni shëndetin mjaft të...

NLB Banka ju mundëson të blini banesë në kompleksin më modern të Prishtinës – Linda Premium Residence!

Të gjithë kemi dëgjuar për Linda Premium Residence – kompleksin afaristo banesor në zonën “Prishtina e Re”, që po jetësohet nga Al Trade Center me kushtet më moderne të mundshme në vendin tonë! Duke ofruar çdo gjë – nga sistemi “Smart Home”, pishina e sauna, e deri tek kopshti për fëmijë, Linda Premium Residence është bërë ëndërr e secilit për të jetuar! Pasi që...

Compare listings

Compare