fbpx

Construction

Linda Premium Residence – kompleksi afaristo banesor me standardet evropiane të jetesës!

Çdo herë që flasim për një vendbanimin ideal për vete dhe familjen, sigurisht se i imagjinojmë kushtet që një vendbanim duhet t’i plotësojë për t’u konsideruar si ideal që të jetoni me familje apo të krijoni familje. Krahasuar me të kaluarën, tani sot preferencat për një vendbanim ideal kanë ndryshuar tek njerëzit, pasi që sipas statistikave shumica po preferojnë vendbanime...

Nga kopshti për fëmijë deri tek sistemi “Smart Home” – ky është kompleksi në Prishtinë me standarde evropiane

Në pjesën më të mirë të kryeqytetit, në zonën “Prshtina e Re” në Veternik, po ndërtohet kompleksi më madhështor në vendin tonë duke u siguruar që t’i ofrojë kushtet më të mira për banorët. Bëhet fjalë për kompleksin afaristo-banesor Linda Premium Residence që po jetësohet nga Al Trade Center. Ky kompleks në tërësi është projektuar që t’i përmbush të gjitha...

Si është të rritesh në shtëpi?

E dini sa shumë kam qejf të dëgjoj kur dikush shpalos tregime dhe kujtime të dashura nga fëmijëria, kujtime të shkëputura të shtëpisë në të cilën janë rritur… kujtimet e mia do të mbesin gjithmonë në memorien time sepse ne ishim një familje e madhe plot 8 anëtarë: unë, 2 motra, vëllai, babi – mami dhe gjyshi – gjyshja. Që nga fëmijëria gjithmonë kemi jetuar në shtëpi...

Compare listings

Compare