fbpx

Construction

Tri karakteristikat kryesore që duhet t’i ketë vendi ku e blini banesën!

Të blerit banesë është një vendim i rëndësishëm jetësor dhe, si i tillë, sigurisht se duhet të mendohet pak më gjatë. Kryesisht kur individët, çiftet apo familjarët janë duke kërkuar një vendbanim ideal, ata i analizojnë disa gjëra. Gjelbërimi Ne po jetojmë në një epokë ku ndotja e ajrit është bërë problem, e ky problem është mjaft i theksuar në...

Nga kopshti për fëmijë deri tek sistemi “Smart Home” – ky është kompleksi në Prishtinë me standarde evropiane

Në pjesën më të mirë të kryeqytetit, në zonën “Prshtina e Re” në Veternik, po ndërtohet kompleksi më madhështor në vendin tonë duke u siguruar që t’i ofrojë kushtet më të mira për banorët. Bëhet fjalë për kompleksin afaristo-banesor Linda Premium Residence që po jetësohet nga Al Trade Center. Ky kompleks në tërësi është projektuar që t’i përmbush të gjitha...

Si është të rritesh në shtëpi?

E dini sa shumë kam qejf të dëgjoj kur dikush shpalos tregime dhe kujtime të dashura nga fëmijëria, kujtime të shkëputura të shtëpisë në të cilën janë rritur… kujtimet e mia do të mbesin gjithmonë në memorien time sepse ne ishim një familje e madhe plot 8 anëtarë: unë, 2 motra, vëllai, babi – mami dhe gjyshi – gjyshja. Që nga fëmijëria gjithmonë kemi jetuar në shtëpi...

Compare listings

Compare