fbpx

Business

Cima Construction

Cima Construction është kompani ndërtimore e themeluar në vitin 2009. Me një përvojë dhe staf të kualifikuar, kompania Cima renditet si një ndër kompanitë më të sukseshme në vend. Projektet të cilat i ka ndërtuar Kompania Cima nëpër Kosovë përfshijnë objekte të ndryshme si: Banesa Kolektive, Shtëpi Banimi, Ujësjellës dhe Kanalizime, Spitale dhe Ambulanca, Shkolla etj. Me një...

Skano QR Code dhe shikoni si dukeni produktet e Lutian Home në shtëpinë tuaj!

Si qendra më moderne e qeramikës dhe sanitarisë në Kosovë, e cila ofron një gamë të gjerë të produkteve kualitative e moderne, Lutian Home ka dëshmuarse është duke i ndjekur trendet më të fundit duke sjell në treg produktin e ri që u mundëson konsumatorëve t’i shohin pllakat, banjot dhe produktet tjera përmes realitetit virtual duke shkarkuar aplikacionin falas. Por, si funksionon...

Blini banesë në Linda Premium Residence dhe gëzoni këto kushte që ky kompleks jua ofron

Kompleksi afaristo banesor, Linda Premium Residence, që po jetësohet nga Al Trade Center, është popullarizuar gjithandej për shkak të standardeve të larta evropiane me të cilat po ndërtohet dhe për shkak të kushteve që i ofron. Duke u bërë vendi i ëndrrave ku gjithsecili dëshiron të jetojë me familje, blerja e banesës në Linda Premium Residence sigurisht se e ka një...

Compare listings

Compare