fbpx

Business

Tri karakteristikat kryesore që duhet t’i ketë vendi ku e blini banesën!

Të blerit banesë është një vendim i rëndësishëm jetësor dhe, si i tillë, sigurisht se duhet të mendohet pak më gjatë. Kryesisht kur individët, çiftet apo familjarët janë duke kërkuar një vendbanim ideal, ata i analizojnë disa gjëra. Gjelbërimi Ne po jetojmë në një epokë ku ndotja e ajrit është bërë problem, e ky problem është mjaft i theksuar në...

Blini banesë në Linda Premium Residence dhe gëzoni këto kushte që ky kompleks jua ofron

Kompleksi afaristo banesor, Linda Premium Residence, që po jetësohet nga Al Trade Center, është popullarizuar gjithandej për shkak të standardeve të larta evropiane me të cilat po ndërtohet dhe për shkak të kushteve që i ofron. Duke u bërë vendi i ëndrrave ku gjithsecili dëshiron të jetojë me familje, blerja e banesës në Linda Premium Residence sigurisht se e ka një tërësi...

Cima Construction

Cima Construction është kompani ndërtimore e themeluar në vitin 2009. Me një përvojë dhe staf të kualifikuar, kompania Cima renditet si një ndër kompanitë më të sukseshme në vend. Projektet të cilat i ka ndërtuar Kompania Cima nëpër Kosovë përfshijnë objekte të ndryshme si: Banesa Kolektive, Shtëpi Banimi, Ujësjellës dhe Kanalizime, Spitale dhe Ambulanca, Shkolla etj. Me...

Compare listings

Compare