fbpx

Blog Post Grids

Version 1

Tri karakteristikat kryesore që duhet t’i ketë vendi ku e blini banesën!

Të blerit banesë është një vendim i rëndësishëm jetësor dhe, si i tillë, sigurisht se...
Continue reading

NLB Banka ju mundëson të blini banesë në kompleksin më modern të Prishtinës – Linda Premium Residence!

Të gjithë kemi dëgjuar për Linda Premium Residence – kompleksin afaristo banesor në zonën...
Continue reading

Nga kopshti për fëmijë deri tek sistemi “Smart Home” – ky është kompleksi në Prishtinë me standarde evropiane

Në pjesën më të mirë të kryeqytetit, në zonën “Prshtina e Re” në Veternik, po...
Continue reading

Blini banesë në Linda Premium Residence dhe gëzoni këto kushte që ky kompleks jua ofron

Kompleksi afaristo banesor, Linda Premium Residence, që po jetësohet nga Al Trade Center,...
Continue reading

Si është të rritesh në shtëpi?

E dini sa shumë kam qejf të dëgjoj kur dikush shpalos tregime dhe kujtime të dashura nga...
Continue reading

Cima Construction

Cima Construction është kompani ndërtimore e themeluar në vitin 2009. Me një përvojë dhe...
Continue reading

Cima Construction

Cima Construction është kompani ndërtimore e themeluar në vitin 2009. Me një përvojë dhe...
Continue reading

Linda Premium Residence – kompleksi afaristo banesor me standardet evropiane të jetesës!

Çdo herë që flasim për një vendbanimin ideal për vete dhe familjen, sigurisht se i...
Continue reading

Compare listings

Compare