fbpx

Trekëndëshi Patundshmëri

Property Types

  • 125% Banesa
  • 25% Zyre
  • -50% të tjera

Property Status

  • 125% Ne shitje
  • 75% Me qera
  • -100% të tjera

Property Cities

  • 125% Prishtinë
  • -25% të tjera

About Trekëndëshi Patundshmëri

Agjencia e pasurive të patundshme. Ndërmarrim veprime ndërmjetësimi në shitblerjen apo qiranë e banesave, shtëpive, dyqaneve dhe tokave.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare