fbpx

Rozi Patundshmeri

Ismail Dumoshi - afer Shkolla Fillore Gjergj Fishta , Prishtine

Property Types

  • 67% Banesa
  • 33% Zyre

Property Status

  • 100% Me qera

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Rozi Patundshmeri

ROZI patundshmëri është një kompani që mirret me shërbimin e ndërmjetësimit në shit-blerje dhe qira-dhënie të pronave të paluajtshme.
Duke ofruar ndërmjetësim në shitje, blerje, qira dhe vlerësim, këshillim financiar e ligjor ndaj kujtdo që i drejtohet për shërbim. Ne ju gjejmë ofertën më të mirë.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare