fbpx

Prishtina Real Estate

Rr. Luan Haradinaj H.21 Nr.1 Pristina

Property Types

  • 100% Banesa

Property Status

  • 67% Me qera
  • 33% Ne shitje

Property Cities

  • 67% Prishtinë
  • 33% Fushë Kosovë

About Prishtina Real Estate

Bejmë ndërmjetësimin në shitblerjen dhe qiradhenien e : Trojeve, Lokaleve, Shtëpive, Banesave, Objekteve Afariste.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare