fbpx

PREMIUM Patundshmëri

Property Types

  • 63% Banesa
  • 38% të tjera

Property Status

  • 63% Ne shitje
  • 38% Me qera

Property Cities

  • 63% Prishtinë
  • 38% të tjera

About PREMIUM Patundshmëri

Premium Patundshmëri është agjenci e specializuar në fushën e patundshmërive. Në veçanti sektorin e shitjes, qera-dhënieve dhe ndërmjetësimeve.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare