fbpx

Omega Real Estate

Bulevardi Deshmoret E Kombit, 10000 Prishtina

Property Types

  • 17% Banesa
  • 7% Shtëpi
  • 3% Zyre
  • 72% të tjera

Property Status

  • 17% Ne shitje
  • 10% Me qera
  • 72% të tjera

Property Cities

  • 17% Prishtinë
  • 83% të tjera

About Omega Real Estate

Bëjmë shitjen dhe ndërmjetësimin në qiradhënie të: Banesave, Trojeve, Shtëpive, Lokaleve, Objekteve Afariste. Info: 044 755 859 / 049 41 31 58 / 045 40 12 12 / 038 22 66 78.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare