fbpx

Labi Patundshmëri

sipër Sach Caffes në Dardani.

Property Types

  • 167% Banesa
  • 67% Shtëpi
  • -133% të tjera

Property Status

  • 167% Ne shitje
  • 100% Me qera
  • -167% të tjera

Property Cities

  • 167% Prishtinë
  • -67% të tjera

About Labi Patundshmëri

Agjensioni për Patundshmëri LABI merret me shitblerjen e banesave,shtëpive,trojeve,lokaleve, objekteve. Po ashtu merret edhe me qiradhënje dhe qiramarrje.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare