fbpx

Kompas Patundshmëri

Property Types

  • 83% Banesa
  • 8% Penthouse
  • 6% Shtëpi
  • 3% të tjera

Property Status

  • 61% Ne shitje
  • 39% Me qera

Property Cities

  • 97% Prishtinë
  • 3% të tjera

About Kompas Patundshmëri

KOMPAS është kompani e përbërë nga nje staf profesional dhe me eksperience të cilët ofrojnë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive (Banesa, Shtepi, Lokale dhe Troje) Ofrojmë Banesat më të mira nga ndërtuesit më të mirë! 

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare