fbpx

Kompas Patundshmëri

Property Types

  • 13% Banesa
  • 5% Shtëpi
  • 3% Zyre
  • 79% të tjera

Property Status

  • 13% Ne shitje
  • 8% Me qera
  • 79% të tjera

Property Cities

  • 13% Prishtinë
  • 87% të tjera

About Kompas Patundshmëri

KOMPAS është kompani e përbërë nga nje staf profesional dhe me eksperience të cilët ofrojnë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive (Banesa, Shtepi, Lokale dhe Troje) Ofrojmë Banesat më të mira nga ndërtuesit më të mirë! 

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare