fbpx

Agjensioni Qendra

Rr.Bajram Kelmendi (4llullat) 10000 Pristina, Kosovo

Property Types

  • 500% Banesa
  • -400% të tjera

Property Status

  • 300% Me qera
  • -200% të tjera

Property Cities

  • 500% Prishtinë
  • -400% të tjera

About Agjensioni Qendra

Agjensioni Qendra merret me te gjitha punet e patundshmerisë siç jane: Shitjen,Qiradhenien,Prezantimin e Banesave,Lokaleve,Shtepive dhe Trojeve.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare