fbpx

Agjensioni Prishtina City

Rruga B Pristina

Property Types

  • 250% Banesa
  • -150% të tjera

Property Status

  • 150% Me qera
  • -50% të tjera

Property Cities

  • 250% Prishtinë
  • -150% të tjera

About Agjensioni Prishtina City

Agjensioni Prishtina City Është Agjension i Patundshmërive Që Ofron Shitje dhe Qiradhënje të Banesave/Shtepiave/Lokaleve/Trojeve.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare