fbpx

A.P MANI

Property Types

  • 167% Banesa
  • -67% të tjera

Property Status

  • 100% Me qera

Property Cities

  • 167% Prishtinë
  • -67% të tjera

About A.P MANI

Agjensioni per patundshmeri “MANI”, ofron sherbimet e patundshmeris sic jane : Ndermjetsim ne shitblerje dhe qiradhenie te Banesave, Lokaleve dhe Shtepive.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare