fbpx

Agjensioni Për Patundshmëri “Delta”

Bajram Kelmendi - Prishtine

Property Types

  • 86% Banesa
  • 14% Zyre
  • 14% Shtëpi
  • -14% të tjera

Property Status

  • 86% Me qera
  • 14% Ne shitje

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Agjensioni Për Patundshmëri “Delta”

Agjensioni Delta ofron sherbime në të gjitha punët e patundshmerisë siç jane: shitjen , qiradhenien , prezantimin e banesave , lokaleve , shtëpive dhe trojeve.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare