fbpx

Agjensioni M1

Rruga Garibaldi nr. 57

Property Types

  • 33% Shtëpi
  • 67% të tjera

Property Status

  • 33% Me qera
  • 67% të tjera

Property Cities

  • 33% Prishtinë
  • 67% të tjera

About Agjensioni M1

Agjencioni “M1” merret me shitë-blerje dhe qiradhënjen e patundshmërive si: shtepive, banesav, lokalev, objektev dhe trojeve.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare