fbpx

Agjensioni Demiri Patundshmëri

Prishtinë, Dardani, te PTK-ja

Property Types

  • 500% Banesa
  • -400% të tjera

Property Status

  • 500% Ne shitje
  • -400% të tjera

Property Cities

  • 500% Prishtinë
  • -400% të tjera

About Agjensioni Demiri Patundshmëri

Ndërmjetësime në shitblerje dhe qiradhënie të paluajtshmërive: Banesa, toka, lokale.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare