fbpx

Agjencioni i Patundshmërive Kalabria

Lagjja Kalabria , kullat e Arabeve, kulla nr.3

Property Types

  • 125% Banesa
  • -25% të tjera

Property Status

  • 75% Me qera
  • 25% të tjera

Property Cities

  • 125% Prishtinë
  • -25% të tjera

About Agjencioni i Patundshmërive Kalabria

Agjencioni i patundshmërisë Kalabria ofronë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive.

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare