fbpx

ACCESS – Zyra për Patundshmëri dhe shërbime Juridike

Arberia (Dragodan) afër Qafës në Rr. Zagrebi – Objekti Pandora Tower.

Property Types

  • 100% Banesa

Property Status

  • 71% Ne shitje
  • 14% Me qera
  • 14% të tjera

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About ACCESS – Zyra për Patundshmëri dhe shërbime Juridike

Zyra për shërbimi Juridike dhe Patundshmëri “ACCESS”

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare