fbpx

A.P Prishtina038

Rr."Garibaldi" Obj.17, H-1 nr 5, Pristina

Property Types

  • 250% Banesa
  • -150% të tjera

Property Status

  • 150% Me qera
  • -50% të tjera

Property Cities

  • 250% Prishtinë
  • -150% të tjera

About A.P Prishtina038

Agjensioni për Patundshmëri dhe Sherbime Jurdike dhe Kontabilitet

0 Vlerësim

Rendit sipas:
Lini një Vlerësim

Lini një Vlerësim

Compare listings

Compare