fbpx

Zeka Group – Patundshmëri

Dardani Pristina

About Zeka Group – Patundshmëri

Ne jemi një partner i juaj i ndërmjetësimeve që respektonë të gjitha dëshirat e klientëve,dhe zbaton në përputhje me rrethanat. Ne ju ndihmojmë të merrni vendime të vështira dhe të lehta.

No listing found.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare