fbpx

Trekëndëshi Patundshmëri

Property Types

  • 50% Apartment
  • 25% Office
  • 25% Shop

Property Status

  • 50% For Rent
  • 50% For Sale

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Trekëndëshi Patundshmëri

Agjencia e pasurive të patundshme. Ndërmarrim veprime ndërmjetësimi në shitblerjen apo qiranë e banesave, shtëpive, dyqaneve dhe tokave.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare