fbpx

Trading Patundshmeri

Bulevardi Bill Klinton Pristina

Property Types

  • 67% Apartment
  • 33% Home

Property Status

  • 100% For Sale

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Trading Patundshmeri

Rrjeti- TRADINGshpk – REAL ESTATE ka filluar edhe me shitjen blerjen si dhe dhënjen me qera të Padundshmërive .Me qmimet më te mira në treg si dhe stafin profesional jemi të vetmit që japim edhe këshilla se ku është më së miri të investohet .

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare