fbpx

Rozi Patundshmeri

Ismail Dumoshi - afer Shkolla Fillore Gjergj Fishta , Prishtine

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Rozi Patundshmeri

ROZI patundshmëri është një kompani që mirret me shërbimin e ndërmjetësimit në shit-blerje dhe qira-dhënie të pronave të paluajtshme.
Duke ofruar ndërmjetësim në shitje, blerje, qira dhe vlerësim, këshillim financiar e ligjor ndaj kujtdo që i drejtohet për shërbim. Ne ju gjejmë ofertën më të mirë.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare