fbpx

Prishtina Real Estate

Rr. Luan Haradinaj H.21 Nr.1 Pristina

Property Types

  • 100% Apartment

Property Status

  • 67% For Rent
  • 33% For Sale

Property Cities

  • 67% Prishtinë
  • 33% Fushë Kosovë

About Prishtina Real Estate

Bejmë ndërmjetësimin në shitblerjen dhe qiradhenien e : Trojeve, Lokaleve, Shtëpive, Banesave, Objekteve Afariste.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare