fbpx

Omega Real Estate

Bulevardi Deshmoret E Kombit, 10000 Prishtina

Property Types

  • 70% Apartment
  • 21% Office
  • 12% Home
  • -3% Other

Property Status

  • 76% For Rent
  • 24% For Sale

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Omega Real Estate

Bëjmë shitjen dhe ndërmjetësimin në qiradhënie të: Banesave, Trojeve, Shtëpive, Lokaleve, Objekteve Afariste. Info: 044 755 859 / 049 41 31 58 / 045 40 12 12 / 038 22 66 78.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare