fbpx

Labi Patundshmëri

sipër Sach Caffes në Dardani.

Property Types

  • 67% Apartment
  • 33% Home

Property Status

  • 67% For Rent
  • 33% For Sale

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Labi Patundshmëri

Agjensioni për Patundshmëri LABI merret me shitblerjen e banesave,shtëpive,trojeve,lokaleve, objekteve. Po ashtu merret edhe me qiradhënje dhe qiramarrje.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare