fbpx

Agjensioni Qendra

Rr.Bajram Kelmendi (4llullat) 10000 Pristina, Kosovo

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Agjensioni Qendra

Agjensioni Qendra merret me te gjitha punet e patundshmerisë siç jane: Shitjen,Qiradhenien,Prezantimin e Banesave,Lokaleve,Shtepive dhe Trojeve.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare