fbpx

Agjensioni Prishtina City

Rruga B Pristina

Property Types

  • 100% Apartment

Property Status

  • 100% For Rent

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Agjensioni Prishtina City

Agjensioni Prishtina City Është Agjension i Patundshmërive Që Ofron Shitje dhe Qiradhënje të Banesave/Shtepiave/Lokaleve/Trojeve.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare