fbpx

Agjensioni Për Patundshmëri “Delta”

Bajram Kelmendi - Prishtine

Property Types

  • 88% Apartment
  • 13% Home

Property Status

  • 75% For Rent
  • 25% For Sale

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Agjensioni Për Patundshmëri “Delta”

Agjensioni Delta ofron sherbime në të gjitha punët e patundshmerisë siç jane: shitjen , qiradhenien , prezantimin e banesave , lokaleve , shtëpive dhe trojeve.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare