fbpx

Agjensioni Demiri Patundshmëri

Prishtinë, Dardani, te PTK-ja

Property Types

  • 100% Apartment

Property Status

  • 100% For Sale

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Agjensioni Demiri Patundshmëri

Ndërmjetësime në shitblerje dhe qiradhënie të paluajtshmërive: Banesa, toka, lokale.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare