fbpx

Agjencioni i Patundshmërive Kalabria

Lagjja Kalabria , kullat e Arabeve, kulla nr.3

Property Types

  • 100% Apartment

Property Status

  • 100% For Rent

Property Cities

  • 100% Prishtinë

About Agjencioni i Patundshmërive Kalabria

Agjencioni i patundshmërisë Kalabria ofronë sherbimin e ndermjetesimit në shit-blerje dhe qira-dhenie të patundshmërive.

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare